Træterrasse

Træterrasse

Lad Ejegod Tømreren bygge din nye træterrasse! Så er du sikker på en kvalitetsløsning, hvor du kan nyde solen i mange år frem.

Terrassen er dit ekstra – og måske foretrukne – opholdsrum i hele sommerhalvåret, når solen skinner. Der findes uendeligt mange muligheder for at indrette terrassen, så den opfylder alle dine behov og ønsker til et godt udeliv. Det gælder både terrassens indretning, form, størrelse og valg af materialer. Skal terrassen være hævet, tilføjet trappe, hegn eller andre detaljer? Måske drømmer du om en overdækket terrasse, som du kan bruge i al slags vejr?

Alt kan lade sig gøre. Vi bygger terrassen præcis, som du vil have den. Vi bidrager altid gerne med inspiration og vejledning, hvis du ønsker det. Ellers opfordrer vi til, at du finder nogle billeder, som illustrerer det, du gerne vil have og den stil, du godt kan lide. Så finder vi sammen frem til en god løsning. Det vigtigste er, at vi forstår hinanden og er enige om projektet, inden vi går i gang.

Vi bygger træterrasser i hele København, samt på Sydsjælland og Midtsjælland. Kontakt os med dit projekt i dag, så vi kan aftale et uforpligtende møde. 

kontakt

Her på siden har vi skrevet om mange af de opgaver, vi laver til hverdag. Selvom du ikke kan finde lige netop din opgave omtalt, så tøv endelig ikke med at kontakte os, når du har brug for en dygtig tømrer.

Sofiendalsparken 13
4690 Haslev

Bliv kontaktet

Indsend dine oplysninger. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.