Totalrenovering

Totalrenovering

Skal dit hus sættes i stand fra kælder til kvist? Eller gælder din renovering en istandsættelse af førstesalen, nyt køkken, nyt badeværelse eller ny indretning i huset?

Ejegod Tømreren påtager sig ansvaret for at realisere dine boligdrømme. I forbindelse med en totalrenovering af hele boligen eller et enkelt rum, er det vigtigt at få overblik over de mange delopgaver, så de kan blive udført i den rigtige rækkefølge.

Vi går grundigt til værks fra starten, så vi får alle ønsker og behov på bordet. Derved får vi de bedste forudsætninger for at løse opgaven smidigt og effektivt.

Vi laver en samlet plan og koordinerer alt med de øvrige håndværkere. Du behøver kun at have kontakt med os. Vi sørger for at hele teamet omkring din renovering er ført ajour med dine ønsker.

Vi har dygtige faste samarbejdspartnere i alle de øvrige håndværksfag. Det betyder, at vi ved, hvad de står for – og vi er vant til at samarbejde. Det kommer dig til gode i form af en god byggeproces uden misforståelser og unødige forsinkelser.

Totalrenovering af dit hus eller din lejlighed i København, Sydsjælland og Midtsjælland. Kontakt os med det samme, så vi kan aftale et uforpligtende møde.

kontakt

Her på siden har vi skrevet om mange af de opgaver, vi laver til hverdag. Selvom du ikke kan finde lige netop din opgave omtalt, så tøv endelig ikke med at kontakte os, når du har brug for en dygtig tømrer.

Sofiendalsparken 13
4690 Haslev

Bliv kontaktet

Indsend dine oplysninger. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.