Om os

Om os

Ejegod Tømreren lægger først og fremmest vægt på at levere tømrerarbejde af en høj kvalitet. Derfor kan du altid regne med, at vi udfører vores arbejde samvittighedsfuldt og grundigt, samt får de sidste detaljer med.

Vi ønsker, at du skal have glæde af godt udført håndværk i mange år frem. Derfor slår vi altid på tromme for de bedste, mest holdbare løsninger og materialer i høj kvalitet. Naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker og dit budget.

Ejer af virksomheden er undertegnede, Anders Ejegod Hansen, som har over 15 års erfaring i branchen. Jeg blev færdiguddannet i 2015 og har haft virksomheden siden 2017. Vi har pt. to dygtige og pligtopfyldende tømrere ansat.

Med adresse i Haslev har vi et godt og centralt udgangspunkt for at påtage os opgaver i både København og på Syd- og Midtsjælland.

Vi tager os lige gerne af opgaver for private og for erhvervskunder, såsom boligselskaber, entreprenører og forsikringsselskaber. Vi brænder for det gode håndværk, og det er hovedsagen for os. Så længe det er tømrerarbejde, så er vi klar til opgaven!

kontakt

Her på siden har vi skrevet om mange af de opgaver, vi laver til hverdag. Selvom du ikke kan finde lige netop din opgave omtalt, så tøv endelig ikke med at kontakte os, når du har brug for en dygtig tømrer.

Sofiendalsparken 13
4690 Haslev

Bliv kontaktet

Indsend dine oplysninger. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.