Gulve

Gulve

Er det tid til et nyt lækkert trægulv? Når du har fundet det perfekte gulv, så skal det naturligvis også lægges perfekt!

Ejegod Tømreren lægger dit trægulv med sans for hver en lille detalje. Vi lægger både klikgulve og massive plankegulve, flydende gulve og på strøer.

Trægulv giver en god varm atmosfære i et hvilket som helst rum, og fås i mange forskellige træsorter, nuancer, længder og bredder. Der er noget for enhver smag! Vi rådgiver dig gerne og giver faglig sparring i forhold til valg af materialer og selve lægningen af gulvet. 

Hvis du ved samme lejlighed skal have indlagt gulvvarme, så sørger vi også for det. Vi har et godt samarbejde med en dygtig VVS’er, så sammen skaber vi den bedste løsning til dig.

Ejegod Tømreren lægger trægulve i København og på Syd- og Midtsjælland for både private og erhvervskunder.

Vi kører også gerne som underentreprenør, hvis du som hovedentreprenør skal have lagt trægulv i en hel stribe lejligheder eller rækkehuse – ligesom vi påtager os opgaven direkte for boligforeningen.

I forbindelse med forsikringsskader tager vi os af hele møllen fra udbedring af skader eller lægning af et helt nyt gulv, til al kommunikation med forsikringsselskabet.

kontakt

Her på siden har vi skrevet om mange af de opgaver, vi laver til hverdag. Selvom du ikke kan finde lige netop din opgave omtalt, så tøv endelig ikke med at kontakte os, når du har brug for en dygtig tømrer.

Sofiendalsparken 13
4690 Haslev

Bliv kontaktet

Indsend dine oplysninger. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.