Facaderenovering

Facaderenovering

Ønsker du en smuk og holdbar træfacade på dit hus eller din butik?

Danskerne er vilde med træ og træfacader og har en lang tradition for at beklæde i hvert fald dele af vores huse med træ. Ejegod Tømreren laver såvel gavle og udhæng, som fuld træbeklædning til dit træhus eller dit sommerhus.

Træ kommer i mange sorter med forskellige egenskaber. I dag er nye materialer som Hardieplank og Cedral Lap (Ivarplank) dog også blevet utroligt populære, fordi de både giver det smukke indtryk af en træfacade og stort set gør facaden vedligeholdelsesfri. Både Hardieplank og Cedral Lap er lavet af fibercement. Det er solide materialer, som hverken rådner eller angribes af svamp. Produkterne fås i mange farver, eftersom du her slipper for at male. Brædderne håndteres og skæres ligesom træ, og vi har masser af erfaring med disse produkter.

Hvis du er i tvivl om valg af materialer, giver vi dig altid gerne vores faglige sparring, så du kan træffe dit valg på et oplyst grundlag. Det handler både om pris, holdbarhed, vedligeholdelse, stil og udtryk.

Ejegod Tømreren renoverer facader på huse såvel som butikker i København, på Sydsjælland og Midtsjælland.

kontakt

Her på siden har vi skrevet om mange af de opgaver, vi laver til hverdag. Selvom du ikke kan finde lige netop din opgave omtalt, så tøv endelig ikke med at kontakte os, når du har brug for en dygtig tømrer.

Sofiendalsparken 13
4690 Haslev

Bliv kontaktet

Indsend dine oplysninger. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.