Døre og vinduer

Døre og vinduer

Nye døre og vinduer gør en stor forskel for dit hus. Både hvad angår dit energiforbrug og husets udseende. Ejegod Tømreren står gerne for udskiftningen af alle døre og vinduer i din bolig eller i din virksomhed.

Vi står for al opmåling og bestilling af produkter, så du er sikker på at få det rette hjem første gang. Måske har du selv fundet produkter af et bestemt mærke og i en bestemt stil. Ellers bidrager vi gerne med inspirationsmateriale og faglig sparring, samt gode anbefalinger af kvalitetsprodukter.

Ønsker du mere i lys i boligen, så monterer vi også hele glasfacader i aluminiumsrammer (alu/glas).

Vi udskifter naturligvis også tagvinduer og terrassedøre, og laver hul til og isætter nye vinduer eller døre, hvor der tidligere var en lukket mur.

I alt hvad vi laver, har vi vores faglige stolthed med. Det betyder, at vi ikke forlader en opgave, før den er 100 % i orden og alle detaljer er på plads.

Hvis du er hovedentreprenør eller har ansvar for en boligforening, så er du også velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne større projekter, såsom udskiftning af døre og vinduer i en hel stribe rækkehuse eller lejligheder i en boligblok.

Udskiftning af vinduer og døre i hele København og på Sydsjælland og Midtsjælland.

kontakt

Her på siden har vi skrevet om mange af de opgaver, vi laver til hverdag. Selvom du ikke kan finde lige netop din opgave omtalt, så tøv endelig ikke med at kontakte os, når du har brug for en dygtig tømrer.

Sofiendalsparken 13
4690 Haslev

Bliv kontaktet

Indsend dine oplysninger. Så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.